Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل با بیان اینکه کمیته امداد باید موضوعات قضائی را از دادستان‌ها مطالبه داشته باشد، گفت: یکی از موضوعاتی که به‌صورت حقوق عامه در دادستانی مطرح است مربوط به افراد فاقد ولی و ایتام است.

به گزارش ایمنا و به نقل از میزان حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری، در همایش حمایت حقوقی عدالت محور، کرامت مدار و توانمندساز با اشاره به فرایند خدمت‌رسانی مجموعه امداد، اظهار کرد: در این بخش نباید تفاوتی بین شیعه و سنی قرار بگیرد و به‌طورقطع این موضوع موردتوجه کمیته امداد قرار دارد و همه هم‌وطنان ازجمله مسیحی، زرتشتی جزو کسانی باید باشند که مشمول خدمات کمیته امداد قرار بگیرند و به همان دیده‌ای که به مسلمانان مسجدی و متدین نگاه می‌شود باید به این افراد نیز توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه ما در دستگاه قضائی تکلیف داریم که به تمام آحاد جامعه ارائه کنیم، افزود: البته در همین فرایند هم‌طبقه بندی وجود دارد به‌عنوان نمونه برخی متمول و آشنا به موضوعات حقوقی هستند و به‌تبع آن‌ها حق خود را دنبال می‌کنند و چنانچه در این فرآیند فردی دنبال احقاق حقوق خود نباشد به‌هرحال این موضوع شخصی است و به وی برمی‌گردد.

لزوم توجه به احقاق حقوق افرادی که معلومات حقوقی ندارند

دادستان کل کشور ادامه داد: بخش دیگری نیز مربوط به افرادی که معلومات حقوقی ندارند و به‌تبع باید به این افراد توجه ویژه‌تری شود تا حقوق آن‌ها احقاق شود.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد یک ظرفیت قابل‌توجهی را دارد، تصریح کرد: در این بخش مجموعه مرتبط با حوزه قضائی امداد چارچوب‌هایی را مشخص کرده است و ما نیز در دستگاه قضائی ً وظیفه خود می‌دانیم که در چارچوب مشخص‌شده خدمت‌رسانی به جامعه هدف امداد را داشته باشیم و این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

تعامل هر چه بیشتر دستگاه قضا با کمیته امداد

منتظری بابیان اینکه با گفتن من و شنیدن شما گره‌ای بازنخواهد شد، ادامه داد: باید این مسئله در مرحله عمل قرار بگیرد و بتوانیم در یک تعامل دوطرفه حرف‌هایمان را به مرحله اجرا برسانیم. به‌طورقطع مجموعه مرتبط بخش قضائی امداد سازوکاری را برای این مسئله تدارک دیده که اگر این‌چنین باشد باید آن را تقویت کند و درصورتی‌که سازوکاری ندارد بایستی سازوکار جامعی را تعبیه کند.

وی بابیان اینکه دادستانی نیز در این بخش ظرفیت قابل‌توجهی را دارد و در دو جهت می‌تواند این مسئله را پیگیری کند، گفت: ما می‌توانیم دادستانی‌های سراسر کشور را به خط کنیم و از طریق دستورالعمل و بخشنامه این موضوع را تأکید کنیم. منتها شما نیز باید نیازمندی‌ها را به ما منتقل کنید و درجاهایی که دادستانی نداریم قطعاً دادسراها را فعال خواهیم کرد.

دادستان کل کشور با بیان اینکه مجموعه امداد باید موضوعات قضائی را از دادستان‌ها بخواهد و مطالبه داشته باشد، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که به‌صورت حقوق عامه و در دادستانی نیز اداره کلی تحت عنوان اداره سرپرستی تعریف‌شده است مربوط می‌شود به ایتام و افرادی که فاقد ولی هستند چون این موارد از طریق این اداره سرپرستی پیگیری و دنبال می‌شود

کد خبر 587901

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی محرومان کمیته امداد مددجویان کمیته امداد حامیان کمیته امداد خانواده تحت حمایت کمیته امداد دادستان کل کشور دادستان عمومی و انقلاب دادستان کشور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ صالحی گفت: سامان‌دهی خدمات حقوقی مددجویان تحت حمایت و رسیدگی و رفع مشکلات حقوقی، صیانت از نهاد خانواده و ارائه خدمات مشاوره، مددکاری و حمایت‌های لازم حقوقی و قضایی از افراد و خانواده‌های نیازمند در کنار سایر خدمات توانمندساز، از رویکرد‌ها و اهداف مهم کمیته امداد در حوزه حقوقی است. در همین راستا سال گذشته ۱۰۱۶ نفر از مددجویان کمیته امداد استان زنجان خدمات حقوقی گرفتند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت وکلای نیکوکاری در ارائه این خدمات، افزود: این نهاد به منظور حمایت همه جانبه از مددجویان، خدمات گسترده‌ای در زمینه مشاوره حقوقی، تنظیم لوایح، دفاع در محاکم قضایی (با همکاری وکلای نیکوکار، کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران و وکلای قوه قضاییه) و ارائه آموزش‌های لازم به خانواده‌های تحت حمایت ارائه می‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان، نقش آموزش و آگاهی‌های مشاوره‌ای، حقوقی و برگزاری دوره‌های مرتبط را در زمینه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت پیرامون مسائل حقوقی و قضایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر دانست و گفت: این نهاد با برگزاری دوره‌های آموزشی و توزیع بروشور‌های حقوقی در جهت آگاه‌سازی مددجویان تحت حمایت اقدامات موثری انجام داده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌