Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: در تحقق رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با یکدیگر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به نقش بزرگ این کمیته در حمایت از محروم زدایی از گام‌های بلند کمیته امداد برای توانمندسازی محرومین تحت پوشش این شبکه خبر داد.

در ادامه این جلسه، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به منشور اخلاقی پژوهشگران مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پژوهشگران مرکز پژوهش‌ها در قالب منشور اخلاقی این مرکز هم‌پیمان شده‌اند تا فریادگر صدا‌های ناشنیده و حقوق مردم به ویژه محرومین باشند.

وی ادامه داد: در تحقق رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در بخش دیگری از سخنانش، گفت: مرکز پژوهش‌ها در صدد است از کارگزار پیرو به کارفرمای پیشرو تبدیل شود و صرفا فعالیت‌های خود را محدود به اقدامات پسینی و اظهارنظر در مورد طرح‌ها و لوایح نکرده و خود هم کنشگری فعال داشته باشد.

وی افزود: برای تحقق این امر در حوزه چالش‌های فرابخشی کشور و چالش‌های بخشی، برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را آغاز کردیم. برای چالش‌های فرابخشی کشور که راه‌حل‌های برون‌رفت از آن‌ها هم نیازمند هماهنگی بین بخشی است کنسرسیومی از مراکز تحقیقاتی قوای سه‌گانه و مجمع تشخیص تشکیل شده تا مشاوره‌های واحدی به سران قوا داده شود و با هم‌افزایی بتوانیم مشکلات مهم کشور را حل کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ادامه داد: در زمینه چالش‌های بخشی هم با همه وزرا و رؤسای سازمان‌های مهم و تأثیرگذار مکاتبه کرده و مهم‌ترین مشکلات حوزه‌های آن‌ها را اعلام کردیم تا زمینه همکاری‌های مشترک ایجاد شود.

نگاهداری با بیان اینکه برای شکل‌گیری همکاری مستمر و نظام‌مند با دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها تفاهم‌نامه همکاری امضا کردیم، گفت: کمیته امداد هم یکی از این دستگاه‌ها است. در بحث تهیه بسته‌های تقنینی و از منظر نظارتی و همچنین تهیه گزارش‌هایی در مورد میزان عملیاتی شدن قوانین مرتبط با کمیته امداد می‌توانیم همکاری مشترک داشته باشیم.

در پایان این نشست، دو طرف تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده و قرار شد موضوعات مشترک و مورد نظر دو طرف در کمیته‌ای مشترک پیگیری شود. همکاری مشترک در تهیه و تدوین پیش‌نویس طرح‌ها و لوایح تقنینی و نظارتی در قالب کمیته‌های تخصصی دوجانبه مشتمل بر، چگونگی تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در رسیدگی و توانمندسازی ساکنان مناطق محروم کشور و همچنین جریان‌سازی فعالیت توسعه راهکار‌های قانونی برای تقویت نقش کمیته امداد در اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشتی مستضعفان و اقشار تهیدست بخشی از مفاد این تفاهم‌نامه همکاری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید مرتضی بختیاری کمیته امداد بابک نگاهداری مرکز پژوهش های مجلس رئیس مرکز پژوهش های مجلس تفاهم نامه همکاری کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه در این دیدار با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، پاسخ ایران را مطابق با حق دفاع مشروع ایران دانست.

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از حمایت و مواضع فدراسیون روسیه در محکومیت اقدام غیرقانونی و ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدام مشروع ایران در پاسخ به گستاخی این رژیم اظهار داشت: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشورهای غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است.

وزیر دفاع ایران با اشاره به تحرکات ناتو و برخی کشورهای غربی در توسعه به شرق و حضور در جغرافیای امنیتی شانگهای بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان همکاری شانگهای برای رفع تهدیدات مشترک تاکید نمود.

سرتیپ ستاد دکتر محمدرضا آشتیانی با اشاره به سوابق طولانی مناسبات دفاعی و نظامی دو کشور بر توسعه مناسبات فی مابین جهت استحکام ثبات و امنیت در منطقه و نفی یک جانبه گرایی در روندهای جهانی تاکید نمود.

دو طرف در عین حال با توجه به تجربه موفق دو کشور در مقابله با تروریسم در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت مقابله با تهدیدات تروریستی، تجزیه طلبی و افراط گرایی که از اهداف اصلی سازمان همکاری شانگهای نیز می باشند تاکید کردند.

وزرای دفاع ایران و روسیه با تاکید بر اینکه تحولات منطقه قفقاز جنوبی برای منافع مشترک دو کشور حائز اهمیت می باشد تصریح کردند: حضور بازیگران فرا منطقه ای و مداخله گر در این مناطق بر خلاف منافع مشترک دو کشور می باشد و فرمت منطقه ای ۳+۳ که با حضور کلیه کشورهای منطقه قفقاز در حال اجرا می باشد چارچوبی مناسب برای حل و فصل مشکلات می باشد.

 

دیگر خبرها

  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان