Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:52:03 GMT

به دنبال لابی در مجلس نیستم

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۱۷۹۳۳

به دنبال لابی در مجلس نیستم

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: اجازه نداریم برای پرداخت حقوق کارمندان از صدقه استفاده کنیم؛ البته در گذشته این اتفاق افتاده است، اما جلوی آن را گرفته‌ایم و حتی یک ریال از صدقات برای پرداخت حقوق برداشت نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، پرویز فتاح امروز (پنجشنبه) در بازدید از مجتمع فرهنگی و تربیتی ولایت در اصفهان، اظهار کرد: زبان‌ها برای بیان ارزش نجف آباد با چند هزار شهید و جانباز و آزاده قاصر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان نجف آباد شهرستانی ویژه است که بر گردن همه حق دارد و می‌تواند این حق را مطالبه کند زیرا جوان‌هایش را برای کشور داده است.

وی با بیان اینکه مردم جان و مالشان را برای کار خیر می‌دهند، افزود: آمار فقر در کشور عادی نیست. وجود چند میلیون فقیر در کشور بسیار زیاد است زیرا جمعیت در بسیاری از کشورهای دنیا به چند میلیون نمی‌رسد. این یک اشکال در کل مملکت است. مبانی باید درست شود تا از ایجاد فقر جلوگیری شود تا نیازمند فعالیت کمیته امداد نباشیم. همه مسئولان در حال تلاش هستند، اما اگر این روند ادامه پیدا کند، شاهد رخدادهای بدی خواهیم بود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: کمیته امداد یک نهاد محسوب می‌شود و حکم اینجانب را حضرت آیت الله خامنه‌ای داده اند. خادم ملت در نهاد انقلابی کمیته امداد هستیم. این نهاد به عنوان واسطه، بودجه اختصاص یافته از سوی دولت را به مددجویان می‌رساند و در اصل، مدیریت آن را بر عهده دارد.

فتاح ادامه داد: همه کارمندان را نمی توان رسمی کرد. اگر حتی اجازه و توان استخدام یک نفر را داشتیم، از آن دریغ نمی‌کردیم. نمی‌خواهیم مانع رسمی شدن کارمندان بشویم، اما قانون این اجازه را نمی‌دهد. حتی یک نفر را نمی‌توان رسمی کرد. دولت هم به جیب خود نگاه می‌کند که کارمندان را رسمی نمی‌کند.

وی افزود: در وزارتخانه‌ها پول کارمندان قراردادی را دولت می‌دهد، اما کمیته امداد به دلیل نهاد بودن این گونه نیست. آیا کمیته امداد امام خمینی باید همچون بسیاری از سازمان‌های تحت پوشش دولت از زیر نظر رهبری خارج شود و دیگر نهاد نباشد؟ ما زیر سایه آقا ایستاده‌ایم. به همین دلیل پول قرارداد ما و شرکتی‌ها از سوی دولت پرداخت نمی‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه «مجاز نیستیم برای پرداخت حقوق افراد از صدقه استفاده کنیم. البته در گذشته این اتفاق افتاده است، اما جلوی آن را گرفته‌ایم و حتی یک ریال از صدقات برای پرداخت حقوق برداشت نمی‌شود» اظهار کرد:. برداشت حقوق کارمندان از صدقات از نظر شرع و عرف درست نیست و حقوق کارمندان از راه‌های دیگر تامین می‌شود.

فتاح گفت: در حال حاضر ابتدا حقوق کارمندان غیر رسمی پرداخت می‌شود و تا زمانی که حقوق کارمندان غیر رسمی پرداخت نشود، حقوق کارمندان رسمی پرداخت نخواهد شد. حقوق، بیمه و سنوات کارمندان غیر رسمی این اداره مورد توجه است. در حال قانونمند کردن بیمه و حقوق افراد هستیم. اگر مجلس راهی برای رسمی کردن کارمندان باز کرد، قطعا درنگ نمی‌کنیم.

وی افزود: در شهرستان نجف آباد درآمدهای کمیته امداد خوب است و از مسئولان آن سپاسگزاریم. البته نجف آباد الگویی در کشور است و از آن بیشتر انتظار می‌رود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: باید تلاش‌های خود را در جهت خارج کردن افراد از چرخه نیازمندی، مضاعف کنیم تا روی پای خود بایستند و فقر باید درمان شود.

فتاح گفت: در سطح شهرستان وحدت رویه دیده می‌شود که این وحدت رمز پیروزی است. موج وحدت را می توان در راهپیمایی‌ها مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه افتخارمان این است که به مددجویان بیش از خودمان رسیده‌ایم، اظهار کرد: راه و مسیر شما سرمایه اصلی ما است. در کار امداد همه چه کوچک و چه بزرگ امدادگر هستند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: سه هفته است که مجلس نمی‌روم زیرا می‌گویند به خاطر بودجه به خانه ملت آمده است، در مجلس به دنبال لابی کردن نیستم چرا که عنایت مجلس از هر بودجه‌ای قوی‌تر است، البته دولت نیز در حد توانش کمک می‌کند.

فتاح با اشاره به کمک‌های مردم در طرح محسنین گفت: این امر نشان دهنده اعتماد مردم به کمیته امداد است. اعتماد سرمایه اصلی ما است و باید برای افزایش آن تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه راهکار قرآن برای معالجه فقر، انفاق است، اظهار کرد: دریافتی هر یتیم در نجف آباد ماهانه ۱۸۰ هزار تومان بوده است در حالی که متوسط کمک به هر یتیم در کشور ۱۵۰ هزار تومان است و این نشان از فعالیت خوب کمیته امداد نجف آباد دارد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: صندوق‌های صدقات آبرو و ویترین کمیته امداد است که دستور تعویض برخی از آنها را داده‌ایم. البته باید روش‌های دریافت صدقه را عوض کنیم و در این جهت می‌توان از صدقه پیامکی و یا راه‌های دیگری کمک گرفت.

هم چنین حجت الاسلام و المسلمین حسناتی- امام جمعه نجف آباد اظهار کرد: نجف آباد شهرستانی مهاجر پذیر است و مهاجر و مقیم در نجف آباد مطرح نیست. عمده مشکلات این شهر نیز افزایش جمعیت آن در مدارس است که باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

ابوالفضل ابوترابی- نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید گفت: اگر بتوانیم دو مسئله مسکن و اشتغال را حل کنیم، موفق عمل کرده‌ایم. همچنین ۷۰ درصد شهرستان تیران و کرون روستایی و محروم هستند که باید به این مشکل نیز توجه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد

یکی از خدمات کمیته امداد به مددجویان تحت پوشش ساخت مسکن برای افراد واجد شرایطی است که فاقد مسکن هستند.

شهرستان بابل که به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر مازندران محسوب می شود، ۸۶۰ خانواده تحت پوشش این نهاد مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده فاقد زمین هستند، تا کمیته امداد بتواند برای آنها مسکن بسازد. کمیته امداد با همکاری بسیج سازندگی، سپاه و حمایت دولت بدون هیچ محدودیتی برای خانواده های تحت پوششی که دارای زمین و پروانه ساخت داشته باشند مسکن می سازد.

خانه های احداثی کمیته امداد ۵۶ متری است و با کمک بلاعوض، یک میلیارد ریالی و پرداخت تسهیلات چهار میلیارد ریالی با کارمزد ۴ درصد برای این مددجویان خانه احداث می شود.

کمیته امداد که به طور جدی و بدون هیچ محدودیتی پیگیر خانه دار شدن مددجویان تحت پوشش خود می باشد، شرط واجب زمین و پروانه ساخت ۲ اولویت و پیش نیاز تحقق این مهم است.

تعدادی از مددجویان کمیته امداد که فاقد زمین هستند، نمی توانند از خدمات و حمایت های لازم ارائه شده از سوی کمیته امداد، سپاه و دولت برای خاندار شدن بهره مند شوند.

با توجه به افزایش قیمت زمین به خصوص در مناطق روستایی امید به خانه دار شدن برای این مددجویان به یک آرزو تبدیل شد.

تعدادی از خانواده های مددجو، دارای زمین هستند اما بخاطر اینکه این زمین ها خارج از بافت روستا واقع شد، امکان صدور پروانه ساخت برای این زمین ها وجود ندارد.

مددجویان کمیته امداد بابل برای تحقق رویای خود دست نیاز به سوی خیرین دراز کردند، تا خیرین بابلی که در کشور از جمله برترین ها هستند برای تامین زمین این مددجویان کمک کار باشند.

مددجویان که بر این باورند خیرین بابلی در بخش بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مدرسه سازی سرمایه گذاری های ارزشمندی انجام دادند در این حوزه هم با تشکیل یک مجمع خیرین کمک کار باشند.

در سال گذشته ۳۵ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل که دارای زمین و پروانه ساخت بودند خانه احداث و به آنها تحویل شد و از طرف دیگر در سال جاری ۵۳ واحد برای این مددجویان در حال ساخت است، و تعدادی از واحدها پیشرفت فیزیکی آن بالای ۹۰ درصد است.

یکی از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل بیان داشت: در سالهای اخیر قیمت زمین در روستاها افزایش چشم گیری داشته است که خرید زمین را از توان مالی مددجو خارج کرد.

رمضان عابدی اظهار داشت: در روستاهای بابل کمترین قیمت زمین متری حدود۵۰ میلیون ریال است که خرید زمین برای ما غیر ممکن است.

وی با بیان این مطلب که در حاشیه جنگل در جنوب بابل در بخش بندپی شرقی این شهرستان سکونت دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمین ما خارج از بافت روستایی محسوب می شود دهیاری روستا مجوز صدور پروانه ساختمان را صادر نمی کند.

عابدی بیان داشت: تقاضای ما از مسوولان آن است تا کمک کنند زمین های مددجویان واجد شرایط ساخت مسکن زمین آنها داخل بافت قرار گیرد تا بتوانیم از بسته حمایتی که برای ساخت مسکن در نظر گرفته شد بهره مند شویم.

این مددجوی کمیته امداد با بیان این نکته که اگر این امکان وجود ندارد که زمین در داخل بافت روستایی قرار گیرد، ادامه داد: در شرایط کنونی دست نیاز ما به سوی خیرین است تا با تامین زمین آرزوی دیرینه خانه دار شدن مددجو محقق شود.

عابدی تصریح کرد: با توجه به کهولت سن دیگر توانی برای کارکردن وجود ندارد و اگر زمین تامین شود، از فرصت بسیار خوب پیش آمده برای خانه دار شدن بهره مند خواهیم شد.

انبوه سازی گره گشا است

رئیس کمیته امداد بابل در این خصوص بیان داشت: با توجه به مشکل تامین زمین برای برخی از مددجویان تحت پوشش فاقد مسکن انبوه سازی در این حوزه گره گشا است.

احمد نیک پی اظهار داشت: اگر بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین زمینی تهیه کنیم که با انبوه سازی برای مددجویان مسکن ساخته شود، صرفه جویی های خوبی در تهیه زمین و ساخت مسکن خواهد شد.

منبع: ایرنا

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت ممتاز خیرین بابلی که در کشور کم نظیر هستند ورود آنها برای تامین زمین برای ساخت مسکن مددجویان یک یک نیاز جدی است.

نیک پی خاطرنشان کرد: به جای تهیه زمین برای هر خانواده ی فاقد مسکن تحت پوشش این نهاد، درصدد آن هستیم با تهیه یک قطعه زمین چند واحد در آن احداث شود که این کار هزینه ساخت را کاهش می دهد و از طرف دیگر مشکل تهیه زمین هم کمتر خواهد شد.

رئیس کمیته امداد بابل با بیان این که در یک سال اخیر ۳۵ واحد مسکونی تحویل مددجویان کمیته امداد بابل شد، گفت: ۵۳ واحد مسکونی دیگر در سال جاری تکمیل و تحویل مددجویان تحت پوشش این شهرستان خواهد شد.

خانه معطل زمین

احمد نیک پور افزود: خانه های ساخته شده برای مدد جویان کمیته امداد ۵۶ متری است که بعد از تکمیل نهایی تحویل این خانواده ها خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای احداث این واحدهای مسکونی یک میلیارد ریال کمک بلاعوض به خانواده ها پرداخت می شود و مابقی با ارائه تسهیلات با کارمزد چهار درصد تامین می شود.

رئیس کمیته امداد بابل اضافه کرد: هر خانواده مدد جویی که زمین داشته باشد و بتواند پروانه ساخت بگیرد کمیته امداد، با همکاری سپاه و دولت برای آنها مسکن می سازد.

نیک پور ادامه داد: دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن حمایت های خوبی ارائه می کند که خانواده های مددجویی که واجد شرایط هستند می توانند از آن بهره مند شوند.

وی با بیان این که، خانه ای که کمیته امداد با همکاری سپاه و دولت برای مددجویان احداث می کند به طور حتمی باید داخل بافت و دارای پروانه باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین زمین برای مدد جویان تحت پوشش به یک مشکل جدی تبدیل شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: ۸۶۰ مددجوی کمیته امداد بابل مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده مشکل تامین زمین دارند.

شهرستان بابل ۹ هزار و ۶۰۰ خانواده مددجوی تحت پوشش کمیته امداد دارد که به صورت ماهانه بیش از ۹۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان استان ها استان‌ها

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است